Archive for May, 2016

Tone Excel Autopilot Marketing System. Malas saya nak promote…

Tone Excel Autopilot Marketing System. Malas saya nak promote program TEAMS ni betul-betul sebab tempat amat terhad. Maksimum 20 peserta aje. Ada 5 orang pun saya buat aje, untuk penuhkan aktiviti hujung minggu saya. Cukup 20 tempahan, order link tak berfungsi lagi. Kalau anda cepat, anda dapat. http://ift.tt/1OKtBVo Isi nama dan email dan tonton video […]

Perniagaan Internet

Tone Excel Junior Center Upgrade – 1% ekstra, infinity…

Tone Excel Junior Center Upgrade – 1% ekstra, infinity levels. Pukul 2:00 tadi saya sempat singgah HQ Tone Excel di Sri Petaling, uruskan seorang lagi ahli Tone Excel naik ke Junior Center. Bertuahlah beliau. Komisyen beliau ditambah lagi 1% untuk *SEMUA level. Saya jangka pendapatan beliau dalam Tone Excel bulan ni pasti meroket. 🙂 Tahniah […]

Perniagaan Internet

Rahsia Bisnes Tone Excel 1. Guna simkad Tone Excel sebagai…

Rahsia Bisnes Tone Excel 1. Guna simkad Tone Excel sebagai simkad utama. 2. Perkenalkan simkad Tone Excel kepada seramai mungkin pengguna handphone. 3. Terima pendapatan tanpa henti lumayan 3 kali setiap bulan. Dah tahu rahsia ini, hubungi saya sekarang di 013-4010039 untuk dapatkan simkad Tone Excel dan daftar sebagai ahli. Buat aje… Zamri Nanyan Tone […]

Perniagaan Internet

Setelah bertahun menggunakan Maybank2U, akhirnya terjadi kepada…

Setelah bertahun menggunakan Maybank2U, akhirnya terjadi kepada saya juga. 2 transaksi online saya pada 11 Mei ke bank yang lain belum sampai-sampai lagi. Jadi, berhati-hati semua. Pastikan apa yang berlaku kepada saya tak berlaku kepada anda pula. Selalulah semak bank penerima untuk pastikan semua urusan transaksi berjalan lancar. Zamri Nanyan #maybank2u #zamrinanyan

Perniagaan Internet

Alert! Alert! Telco anda nak bagi duit banyak ni. Banyak…

Alert! Alert! Telco anda nak bagi duit banyak ni. Banyak sangat. Sampai kadang-kadang tak masuk akal. Eh, alamak… anda tak join Tone Excel lagi ke? Melepas la komisyen bulan ni. Telco lain mana bagi duit macam Tone Excel. Soooo… Upgrade la simkad anda ke simkad Tone Excel hari ni jugak. Nombor tu pulak… kekalkan. Buat […]

Perniagaan Internet