Archive for August, 2016

Kelas pemasaran online untuk ahli-ahli Tone Excel yang WOW di…

Kelas pemasaran online untuk ahli-ahli Tone Excel yang WOW di Grand Kapar Hotel. Jangan salahkan diorang nanti bila income mereka meroket di dalam Tone Excel… …sebabnya mereka tak tahu erti give-up dalam mempromosikan bisnes buat duit guna handphone ni. Yang tak join Tone Excel tu, bila lagi? Diorang dah dapat duit pencen dah tu. Tak […]

Perniagaan Internet

Dah tau simkad Tone Excel ni boleh buat duit, masih buat bodo…

Dah tau simkad Tone Excel ni boleh buat duit, masih buat bodo lagi… Yer la… Saya ni bukannya orang kaya, terpaksa la buat bisnes Tone Excel dan terima komisyen 5 angka setiap bulan. Anda tu mungkin dah income 6 angka setiap bulan, tak payah la join Tone Excel. Unfriend aje saya… Tak payah baca post […]

Perniagaan Internet

Sambut Tone Excel anniversary Bismie Amer semalam. Sedar tak…

Sambut Tone Excel anniversary Bismie Amer semalam. Sedar tak sedar, Bismie dah setahun dalam Tone Excel. Sedar tak sedar, Bismie dah kumpul berapa ribu pun dah tak tahu dalam Tone Excel ni. Kau tu pulak, sedar tak sedar habis berapa ribu entah, bayar telco untuk guna telefon. Kayakan orang lain, bila sekarang ni dah ada […]

Perniagaan Internet

Tone Excel untuk orang Bangla? Eh, tidak… tapi orang…

Tone Excel untuk orang Bangla? Eh, tidak… tapi orang Malaysia yang liat sangat nak join dan buat duit dengan guna handphone ni. Soooo… Lantak kau la nak join Tone Excel atau pun tak. Biar aku dengan Bangla aje buat bisnes Tone Excel ni. Cari orang yang sedar dan insoffff… Sedar yang handphone dalam tangan kau […]

Perniagaan Internet

Inilah ilustrasi 3 jenis income dalam Tone Excel. Ratusan ribu…

Inilah ilustrasi 3 jenis income dalam Tone Excel. Ratusan ribu ahli Tone Excel sedang menikmatinya sekarang. Awak tu yang belum dapat lagi tu tak jeles ke? Dapat apa? Dapat duit la… tanya lagi! Guna fon sama macam kami aje. Bukan ke lebih bijak bila guna fon dapat duit. Dah la tu… Call saya aje sekarang […]

Perniagaan Internet