Adakah Anda Sedang Mencari Kerja?

Walaupun saya menggalakkan ramai individu untuk menjalankan bisnes sendiri, tetapi bak kata Donald Trump, “bukan semua orang mempunyai kriteria untuk menjadi usahawan”.

Sekiranya anda belum lagi bersedia untuk memulakan bisnes dan tidak berminat untuk bekerja dengan syarikat swasta (sebab tak tahan pressure dan sebagainya), cuba pohon kerja kerajaan.

Beberapa tahun lepas, isteri saya pernah juga memohon untuk kerja kerajaan tetapi malangnya beliau tidak diterima. Mungkin jika ebook ini ada pada masa tersebut, isteri saya sudahpun mendapat kerja di dalam sektor kerajaan 🙂

http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=success

Ebook “Rahsia Lulus Temuduga Kerajaan” ini ternyata mempunyai banyak tip yang menarik untuk mereka yang sedang mencari kerja.

Dan pada masa sekarang, ramai graduan yang akan keluar universiti dan mula mencari pekerjaan.

Jadi, sekiranya kerja kerajaan menjadi pilihan anda, dapatkan ebook ini.

Dan jangan lupa beritahu saudara mara anda untuk dapatkan tip lulus temuduga kerja kerajaan ini sekiranya mereka pun sedang mencari pekerjaan.

Paling kurang, adalah sedikit usaha untuk anda benar-benar meningkatkan kebarangkalian untuk menjawat jawatan di dalam sektor kerajaan.

http://www.kerja-kerajaan.com/index.php?ref=success

ikhlas,

Zamri Nanyan

ps. kerja kerajaan pun mempunyai kelebihannya yang tersendiri berbanding kerja swasta dan kerja sendiri.

Artikel, Ulasan Produk

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

2 Responses to “Adakah Anda Sedang Mencari Kerja?”

Leave Comment

(required)

(required)