Coaching

Bak kata pepatah Cina “The Teacher Will Appear When A Student Is Ready” (Guru Akan Muncul Bila Pelajarnya Sudah Bersedia).

Ramai yang menghubungi saya dan menyatakan ingin berjumpa saya secara bersemuka untuk belajar tentang bisnes internet. Bila saya katakan yang saya caj RM2,000++ per jam bagi konsultasi, ilmu dan pengalaman saya, ramai yang menjauhkan diri. Mereka takut untuk mengeluarkan jumlah yang saya sebutkan kerana tidak yakin dengan diri sendiri atau ragu-ragu dengan bisnes internet ini sendiri.

Adakah orang yang saya maksudkan ini adalah ANDA?

Pada saya, caj yang saya kenakan adalah berbaloi kerana saya bukannya usahawan internet separuh masa yang baru terlibat dengan bidang ini selama 6 bulan atau 2 tahun. Pengalaman saya di dalam bidang ini bermula sejak 2003 lagi dan saya telah melihat segala-galanya yang mana usahawan internet yang mempunyai pengalaman selama 2 atau 3 tahun belum mengalaminya. Bukan tujuan saya untuk mengatakan rakan-rakan saya yang mempunyai pengalaman 2 atau 3 tahun ini tidak bagus. Cuma apa yang saya hendak katakan ialah semakin berpengalaman anda di dalam sesuatu bidang, semakin matang anda di dalam pengetahuan, keputusan yang hendak diambil dan nasihat kepada pelanggan anda.

Jika anda belum tahu, saya pernah mengeluarkan sehingga 5 angka untuk sesi coaching dan mentoring untuk memajukan bisnes anda bersama dengan seorang usahawan yang telah berjaya. Saya tak takut untuk mengeluarkan wang sebegitu banyak kerana saya tahu pulangannya juga lebih banyak dan kebarangkalian saya untuk berjaya dengan nasihat beliau adalah lebih tinggi. Ternyata, tanggapan saya tepat sekali dan saya berjaya menghasilkan jualan sehingga 6 angka untuk satu projek selepas sesi coaching/mentoring tersebut. Dan seterusnya, saya ulangi kejayaan untuk menjana pendapatan yang sama – semuanya hasil daripada tindakan saya mengambil sesi coaching/mentoring yang saya maksudkan.

Jadi, bersedia dengan mental yang betul dan pelaburan yang berbaloi sekiranya anda ingin benar-benar mendapatkan nasihat secara bersemuka bersama seseorang yang mempunyai pengalaman yang luas – kerana anda akan tahu yang anda akan mendapat nilai yang setimpal (atau lebih lagi) dengan apa yang anda laburkan.

GROUP COACHING (5 PESERTA UNTUK SETIAP SESI)

Jika anda adalah orang yang selalu hubungi saya untuk berjumpa secara peribadi, inilah masanya dan inilah juga caranya untuk anda nak jumpa saya face-to-face (selain seminar dan aktiviti yang saya anjurkan).

Caj untuk konsultasi saya ialah RM2,000++ per jam dan atas sebab ini jugalah saya tahu memang tak ramai yang akan mampu untuk mengeluarkan wang sebanyak itu untuk berjumpa secara peribadi dengan saya.

Jadi, saya buka peluang ini kepada 5 orang usahawan atau bakal usahawan internet pada harga RM397 selama sejam (atau jumlah keseluruhan RM1,985 untuk 5 peserta – masih harga diskaun daripada caj yang selalu saya kenakan).

Di dalam sesi ini, saya akan bincangkan dengan anda…

1. bagaimana untuk menghasilkan produk digital dengan cara paling mudah dan pantas. Anda mungkin sudah memiliki Pakar Produk Digital tetapi masih tidak memahami keseluruhannya. Inilah masanya untuk anda bertanyakan kepada saya (ditambah lagi dengan ‘secret’ yang tak terdapat di dalam pakej Pakar Produk Digital) 🙂

2. bagaimana saya boleh lakukan Joint Venture dengan jutawan seperti Patric Chan, Azizi Ali, Abang Abu, Daegan Smith, Tom “Big Al” Screiter dan ramai lagi. (pst… ini memang saya tak pernah kongsikan dengan orang lain secara terbuka). Anda kuasai teknik ini, bisnes anda akan berkembang dengan pantas. (Ilmu ini sahaja sudah bernilai ribuan ringgit untuk anda – SERIUS)

3. bagaimana saya boleh tingkatkan jualan (atau hasilkan jualan pertama) produk anda dengan memberikan kritik dan komen ke atas laman web yang anda hasilkan.

4. kenapa anda perlu lakukan “evolusi produk” untuk melipatgandakan keuntungan anda di internet (saya telah melakukannya dan anda mungkin tidak perasan walaupun ianya terbentang di depan mata anda)

5. dan banyak lagi rahsia spontan yang anda boleh tanya dan saya akan jawab secara LIVE.

Walaubagaimanapun, saya tahu bahawa RM397 mungkin agak mahal untuk anda (terutama sekali bagi yang masih belum pernah berjumpa dan mengenali saya dengan lebih rapat).

Tapi, anda perlu ingat!

Sebelum ini saya cuma caj RM297 setiap orang dan saya naikkan harganya ke RM397 bersesuaian dengan permintaan. Anda mungkin dapat harga RM397 pada hari ini tetapi pastikah anda yang caj saya akan kekal sebegini? (sudah tentu ianya akan meningkat – saya telah naikkan harganya sebelum ini)

Tetapi, untuk menambahkan nilai coaching dan pelaburan ilmu anda, saya berikan sesuatu yang istimewa untuk anda.

Daripada sesi group coaching selama 1 jam, saya tambah lagi bonus 2 jam – menjadikan sesi coaching keseluruhannya adalah 3 jam. Maksudnya, anda dapat 3X keistimewaan dengan 1 harga. Atau bersamaan 3 sesi group coaching untuk 1 harga!

Macam mana?

Maksudnya di sini, anda memang mendapat nilai yang sukar untuk dilepaskan terutama sekali anda tahu yang saya tidak lakukan personal coaching atau group coaching sebegini dengan sewenang-wenangnya. Berdasarkan maklumbalas daripada mereka yang menghadirinya, ternyata banyak perkara sulit yang mereka bawa untuk dipraktikkan ke dalam bisnes dan juga kehidupan mereka. Ada yang sekarang senyap-senyap mempraktikkan ilmu yang saya perturunkan kepada mereka.

Sekarang… biar saya tanya kepada anda…

Adakah anda bersedia untuk memajukan bisnes internet anda?

Adakah anda benar-benar serius untuk berjumpa dan menimba ilmu daripada saya secara bersemuka?

Adakah anda serius untuk berjaya di dalam bisnes internet anda?

Jika anda tergolong di dalam kategori pelajar yang dinyatakan di dalam pepatah Cina (Guru Akan Muncul Bila Pelajarnya Sudah Bersedia), saya sudi untuk menjadi guru anda.

Klik di sini untuk maklumat lanjut tentang Sesi Group Coaching terkini!

PERSONAL COACHING

Sesi personal coaching bersama saya adalah amat-amat terhad dan saya amat memilih protegee saya. Jika anda telah pun berjaya menjana wang di internet dan ingin memperkembangkan lagi bisnes internet anda kepada bisnes yang lebih besar, anda sudahpun melepasi tapisan pertama.

Team Penang adalah contoh semi-personal coaching yang saya berikan dan anda boleh lihat hasilnya daripada beberapa produk yang dilancarkan dan program yang dianjurkan.

Dengan Personal Coaching, anda akan dipantau untuk jangka masa panjang dan progres anda akan disemak dari masa ke semasa. Dalam ertikata lain, saya akan pastikan anda berjaya meningkatkan lagi tahap dan status bisnes anda sekarang.

Jika anda adalah orangnya, sila hubungi saya untuk sebut-harga dan perbincangan tahap Personal Coaching yang anda perlukan.

Akhir sekali, saya harap servis sebegini yang sukar untuk saya berikan sebenarnya dapat memberi manfaat kepada yang benar-benar menggunakan peluang ini sepenuhnya. Apa pun juga, saya doakan semoga anad berjaya di dalam bisnes internet anda.

ikhlas,
Zamri Nanyan