Stok Terhad Buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet”

Semenjak buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” terbit di pasaran, saya cuma menjualnya di perjumpaan Wang Cyber yang lepas. Selain daripada itu, pembeli buku ini cuma boleh mendapatkannya daripada kedai-kedai buku tempatan, daripada laman web millionaireplanet.com atau MPH Online.Baru-baru ini, saya tergerak untuk menyemak prestasi buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” ini di MPH Online. Gembira rasanya bila buku ini disenaraikan di dalam senarai “Hot Titles“.

Tetapi, pada masa yang sama, saya juga merasa kecewa.

Nak tahu kenapa?

Anda boleh tonton video yang saya rakam ini:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SmCJYFfdzFc[/youtube]

Ya, buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” ini disenaraikan di dalam Hot Titles tetapi buat masa sekarang, buku ini tiada dalam stok MPH Online.

Jadi, saya pun terpaksa mengambil inisiatif ini untuk menjual buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet” ini terus kepada anda.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan buku hangat ini, sila hubungi saya dengan mengisi borang di http://zamrinanyan.com/success/contact dan nyatakan hasrat anda untuk membeli buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet”.

Saya akan beritahu anda bagaimana pembayaran boleh dibuat. Harga buku ini ialah RM30 dan kos penghantarannya percuma.

Walaubagaimanapun, seperti yang saya nyatakan di dalam video di atas, saya juga  mempunyai stok yang terhad.

Cepat. Siapa cepat, dia dapat.

Dapatkan buku ini segera! 🙂

ikhlas,

Zamri Nanyan

ps. Anda akan mendapat salinan buku yang ditandatangani (signature copy) terus daripada saya dan hadiah misteri juga diberikan kepada 15 pembeli bertuah ini.

pps. Sekiranya stok baru ditambah, saya akan buka lebih banyak pesanan pada masa akan datang. Jadi, hubungi saya secepat mungkin untuk saya masukkan nama anda dalam waiting list.

Online MLM, Peribadi

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

8 Responses to “Stok Terhad Buku “Rahsia Bisnes MLM Di Internet””

Leave Comment

(required)

(required)