Candle light supper Tone Excel. Hi hi… tengah minum teh,…

Candle light supper Tone Excel.

Hi hi… tengah minum teh, black out pulak.

Apa lagi? Selfie la…

Dalam group ni ada 3 branch Tone Excel yang income 5 angka sebulan.

Cuba identify siapa. 😀

Zamri Nanyan
Tone Excel Leader
013-4010039 (call/whatsapp)
http://ift.tt/1xuORab

#zamrinanyan #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelmalaysianbookofrecord #toneexcelmalaysia #toneexcelbangi #gunahandfonedapatduit #inibarureal #insuranstakaful
#insuranstoneexcel #previewtoneexcel #tonegroupfiesta #tgfas (at Seksyen 16, Bandar Baru Bangi)

Perniagaan Internet

Cabutan Bertuah Tone Excel. Banyak betul cabutan bertuah Tone…

Cabutan Bertuah Tone Excel.

Banyak betul cabutan bertuah Tone Excel ni.

Guna handphone macam biasa aje kot.

Ada cabutan bertuah mingguan, bulanan, tahunan dan macam-macam lagi.

Untung-untung dapat sebuah BMW hujung tahun ni. Mana la tau, kan?

Kau guna handphone sekarang ni pulak ada tak tawaran cabutan bertuah hebat macam ni?

Tak ada?

Bertukarlah kepada Tone Excel.

013-4010039 (call/whatsapp)

Zamri Nanyan
Tone Excel Leader
013-4010039 (call/whatsapp)
http://ift.tt/1xuORab

#zamrinanyan #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelmalaysianbookofrecord #toneexcelmalaysia #toneexcelbangi #gunahandfonedapatduit #inibarureal #insuranstakaful
#insuranstoneexcel #previewtoneexcel #tonegroupfiesta #tgfas

(at Tone Excel Bangi Gateway)

Perniagaan Internet

Kelas Pemasaran eMail. Ramai yang mintak saya ajar cara promosi…

Kelas Pemasaran eMail.

Ramai yang mintak saya ajar cara promosi online.

Cara ni adalah favourite saya – pemasaran email.

Dengan email la saya hasilkan ratusan ribu ringgit mempromosikan produk dan servis online.

Pernah satu ketika, jualan sebanyak RM100,00 berjaya dihasilkan dalam 3 hari, hanya dengan email.

Sekarang saya buka peluang untuk anda belajar terus dari saya.

Details ada di:

http://ift.tt/2bBKh88

Kelas: eMail Marketing Superstar
Tarikh: 24 September 2016
Kuota: 30 peserta

Jangan bertangguh.

Tempah sekarang.

Zamri Nanyan
Tone Excel Leader
013-4010039 (call/whatsapp)

#emailmarketing #buatduit (at Tone Excel Bangi Gateway)

Perniagaan Internet

Tone Excel bagi panggilan tanpa had. Cuma top up RM60…

Tone Excel bagi panggilan tanpa had.

Cuma top up RM60 sahaja.

Yang tu semua orang tahu.

Yang orang mungkin tak tahu lagi…

Tone Excel juga bagi balik keuntungan syarikat kepada ahli-ahlinya lebih daripada RM10,000,000.00 setiap bulan.

Lebih daripada RM10,000 pulak masuk ke dalam akaun bank saya.

Akaun bank anda pulak berapa ringgit dah masuk?

Kalau tak masuk lagi, masalah besar tu… baik hubungi saya sekarang, 013-4010039 (call/whatsapp) dan join Tone Excel.

Ala… RM100 aje pun. Untuk buat denak, biakkan duit.

Tu pun nak berkira. Huh!

Buat aje…

Zamri Nanyan
Tone Excel Leader
013-4010039 (call/whatsapp)
http://ift.tt/1xuORab

#zamrinanyan #toneexcel #toneexcelwow #toneexcelmalaysianbookofrecord #toneexcelmalaysia #toneexcelbangi #gunahandfonedapatduit #inibarureal #insuranstakaful
#insuranstoneexcel #previewtoneexcel #tonegroupfiesta #tgfas

(at Tone Excel Bangi Gateway)

Perniagaan Internet

Alhamdulillah, Tone Excel tak menghampakan. Dah lama tak buat…

Alhamdulillah, Tone Excel tak menghampakan.

Dah lama tak buat screenshot income dari Tone Excel.

Hari ni saya snap satu keping dari satu akaun saya untuk income sehingga 18/8.

RM 7,000++ duit pencen macam ni boleh buat ramai happy. Tapi ni setakat 18/8. Ada sehingga 31/8 untuk duit ni membiak. 😀

Contact saya untuk saya ajar buat duit dengan guna handphone anda sekarang tu.

Zamri Nanyan
Tone Excel Leader
013-4010039 (call/whatsapp)

PS. Post saya bukan tujuan untuk menunjuk tapi untuk memberi bukti dan memotivasikan anda. Buat Tone Excel sekarang.

#toneexcel #zamrinanyan #pendapatansampingan (at Kajang, Malaysia)

Perniagaan Internet