Bersama 2 jutawan selama 3 hari pada harga RM1xx?? biar betul…

Selalunya untuk bersama dengan jutawan, anda akan dikenakan caj sehingga ribuan ringgit. Saya tahu kerana saya pernah menjemput jutawan ke majlis seminar atau ceramah saya.

Tapi anda bertuah bila anda ambil tindakan hari ini.

1. seorang jutawan ini datangnya dari US (kos tambang tiket beliau pun berpuluh kali ganda daripada apa yang anda bayar)

2. seorang jutawan lagi datangnya dari Penang. (kos minyak dan tol beliau pun lebih daripada apa yang anda bayar)

3. kalau satu hari seminar ambil masa 8 jam dan anda bersama mereka selama 3 hari, ini bermaksud anda bersama mereka selama 24 jam (atau bersamaan sehari semalam). Jika anda bayar RM200 pun, ianya tak sampai RM10 untuk sejam bersama mereka.

4. sekarang bayangkan berapa banyak ilmu yang anda dapat serap daripada 2 jutawan ini (seorang Mat Saleh dan seorang lagi orang Malaysia).

Memang ini adalah pelaburan ilmu yang amat berbaloi. Jika anda tak ada bajet sebanyak RM1** untuk datang ke seminar ini, usahakan juga…

http://automationcart.com/jvm/s26883/509th/27190

Fikir masak-masak sebelum anda ambil keputusan untuk tidak menghadirinya.

Nak tahu siapakah 2 orang jutawan yang saya maksudkan?

Mungkin 2 gambar berikut dapat berikan jawapannya… atau anda lawati sahaja laman web http://automationcart.com/jvm/s26883/509th/27190

ikhlas,

Zamri Nanyan

ps. jika jadual saya mengizinkan, saya juga bakal ke seminar penting ini…?

Pemasaran Affiliate, Pemasaran Internet, Pembangunan Diri, Perniagaan Internet, usahawan

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Leave Comment

(required)

(required)