Mengapa “Mereka” Gagal Capai Matlamat…

Setiap individu pasti akan melalui saat-saat kegagalan dalam hidup mereka sebelum menemui jalan kejayaan. Ada yang terpaksa menempuh pelbagai dugaan terlebih dahulu sehingga hampir berputus asas sebelum menemui kejayaan.

Perkara ini berlaku terhadap syarikat perniagaan internet tempatan iaitu Flarebiz Network apabila mereka ‘gagal’ mencapai matlamat yang mereka inginkan apabila bengkel membina laman mini atau lebih dikenali sebagai minisite hanya mampu menghasilkan 30% sahaja daripada 21 orang peserta untuk menghasilkan sebuah minisite yang benar-benar memenuhi ciri-ciri perniagaan internet.

Ciri-ciri perniagaan internet yang dimaksudkan ini adalah seperti berikut:

Saya tidak mahu berceloteh panjang mengenai perjalanan kegagalan mereka kerana semuanya telah dibukukan secara digital dimana anda boleh muat turun melalui pautan di bawah:

kegagalan membina minisite

http://bisnesdigital.com/hadiah/Gagal-Minisite.pdf

Namun begitu, terdapat satu berita baik untuk anda yang ingin mempelajari langkah demi langkah untuk membina minisite dimana Flarebiz Network membuat keputusan untuk memberikan modul Bengkel Minisite yang bernilai RM97 secara percuma kepada anda hari ini.

Saya tidak pasti mengapa mereka berbuat demikian. Bagaimanapun saya amat sarankan agar anda muatturun dengan segera kerana tawaran ini mungkin ditarik semula pada bila-bila masa.

Bengkel Minisite

http://bisnesdigital.com/hadiah/Modul-Bengkel.pdf

Saya harap anda tidak mensia-siakan peluang untuk muatturun laporan khas tentang kegagalan membina minisite serta modul bengkel minisite yang mereka anjurkan pada April 2009 yang lalu.

Pada masa yang sama juga, jangan lupa bahawa Team Flarebiz juga bakal melancarkan satu sistem yang diberi nama MiniNiaga pada 28 Jun nanti. Anda boleh lawati http://get.linktrackr.com/mininiaga untuk maklumat lanjut.

Artikel, Pemasaran Affiliate, Pemasaran Internet, percuma, Perniagaan Internet, Seminar Perniagaan Internet, Ulasan Produk, usahawan

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

4 Responses to “Mengapa “Mereka” Gagal Capai Matlamat…”

Leave Comment

(required)

(required)