Tawaran Bonus Affiliate Kerajaan Tamat 8 Mac 2010, 11:59PM

Sebelum ini saya tawarkan satu hadiah yang benar-benar istimewa untuk anda yang beli Affiliate Kerajaaan melalui link affiliate saya.

Baiklah, hadiah tersebut telah saya hantar kepada pembeli dan ada yang sedang ambil tindakan untuk menghasilkan pendapatan yang lumayan.

Jika anda adalah salah seorang daripadanya, jangan lupa hantar testimoni kepada saya.

Saya tak nak berikan video ini kepada terlalu banyak orang. Kenapa? Sebabnya saya akan jual video ini nanti pada harga RM50 atau lebih.

Jika saya terus berikan video ini secara  percuma, maksudnya saya akan kerugian.

Tapi saya dah janjikan nak berikan video ini secara percuma kepada pembeli Affiliate Kerajaan. Jadi, saya akan kotakan janji tersebut.

Untuk preview video yang saya maksudkan, anda boleh lihat di Youtube:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AORaX99qXuc[/youtube]

Dan jika anda masih lagi di atas pagar sama ada nak beli Affiliate Kerajaan atau tidak, inilah masanya untuk anda bertindak.

Selepas 8 Mac, saya akan tarik balik tawaran ini dan saya akan mula hasilkan surat jualan dan seterusnya jual video ini kepada umum.

Berikut adalah email yang saya hantar sebelum ini berserta tawaran video di atas.

******************

Salam hormat,

Kalau anda nak belajar kuasai pemasaran affiliate tempatan, ada beberapa individu yang saya rekomen.

Salah seorangnya adalah Jamaluddin Bahari.

Dan sekarang saya nak anda beli produk beliau pada hari ini juga kerana bukan sahaja setakat apa yang beliau dedahkan adalah apa yang dipraktikkannya dan berkesan, tetapi kerana saya juga ada sesuatu yang isimewa untuk 27 pembeli pertama melalui link saya di bawah:

http://www.affiliatekerajaan.com/index.php?ref=specialoffer

Macam ni… di dalam seminar Pakar Affiliate yang lepas, saya dedahkan satu strategi pemasaran affiliate yang akan memberikan keuntungan yang lumayan.

Semakin besar bajet anda, semakin besar potensi keuntungan pemasaran affiliate.

Huh, apa tu?

Itulah strategi RM3,500 yang saya dedahkan di hadapan lebih 87 orang peserta seminar Pakar Affiliate akhir bulan Januari.

Apa yang akan saya lakukan ialah saya akan rakam semula strategi ini melalui video dan berikan kepada anda.

Strategi ini sahaja bernilai lebih RM1,299 (harga seminar Pakar Affiliate) dan anda dapat percuma sekiranya anda beli melalui link saya di dalam email ini.

Sekiranya anda hadir pada seminar tersebut dan sudah lihat strategi ini, anda juga patut dapatkannya sebab saya akan berikan satu produk tambahan kepada anda untuk implimentasi strategi RM3,500 ini.

It’s a WIN-WIN-WIN untuk semua orang.

Syaratnya, anda beli Affiliate Kerajaan melalui link:

http://www.affiliatekerajaan.com/index.php?ref=specialoffer

Video ini akan saya hantar serentak selepas kesemua 27 pembeli buat pesanan.

Sekali lagi saya ingatkan. Ambil tindakan cepat sebab ramai yang dah tak sabar nak dapatkan Affiliate Kerajaan melalui link affiliate saya.

Jika anda terlambat, maaf saya pinta.

Saya tak dapat dedahkan strategi ini kepada lebih ramai orang buat masa sekarang supaya anda yang dapat ilmu ini dapat praktikkannya secepat mungkin.

Ianya untuk kepentingan anda juga.

Selepas anda buat pembelian, email saya kepada zamrinanyan.support@gmail.com

Pengesahan akan dilakukan bersama dengan Jamal dan saya akan hantar hadiah bonus istimewa ini kepada anda selepas 27 pembeli sah buat pesanan.

Jangan tunggu lama!

ikhlas,

Zamri Nanyan

ps. strategi RM3,500 untuk hadiah bonus pembelian Affiliate Kerajaan? Ini adalah sesuatu yang merugikan anda jika anda tak ambil peluang ini sekarang.

Pemasaran Affiliate, Pemasaran Internet, Perniagaan Internet, Ulasan Produk

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

3 Responses to “Tawaran Bonus Affiliate Kerajaan Tamat 8 Mac 2010, 11:59PM”

Leave Comment

(required)

(required)