The Four Weeks To Freedom: Confidential Conversation (PERCUMA)

Sungguh ironi kerana ramai rakan saya yang sudahpun mengumumkan penerbitan rakaman audio “Confidential Conversation” di blog, forum dan email mereka tetapi saya pula belum memaparkan berita ini di blog (cuma umumkan di dalam email).

Pertama sekali, saya ingin mohon maaf kepada anda kerana tak sempat nak update blog ini mengenai Confidential Conversation yang mula disebarkan Rabu lepas. Sebenarnya, saya sangat sibuk dengan pelbagai perkara, termasuklah kerja pejabat dan penyediaan produk The Four Weeks To Freedom.

Jadi, untuk tidak menghampakan anda, saya sempatkan juga untuk menulis mengenai The Four Weeks To Freedom yang bakal dilancarkan dalam masa terdekat. Produk ini akan menunjukkan bagaimana anda boleh mengikuti bagaimana anda boleh membina perniagaan internet dalam masa yang singkat — dengan langkah-langkah mudah yang anda perlu ikuti.

Tapi sebelum itu, dapatkan rakaman perbualan saya dengan mentor Jutawan Internet saya duhulu di link di bawah (psst… lebih 4,000 orang sudah mendengar perbualan ini dan ramai menyatakan yang ianya adalah yang terbaik, penuh informasi dan inspirasi):

http://thefourweekstofreedom.com/confidential-bm.html

 

Anda juga dapat membaca laporan HANGAT yang baru juga saya terbitkan di dalam siri The Four Weeks To Freedom ini semalam.

Jadi, memang rugi kalau anda tak dengar audio dan baca laporan saya ni.

Artikel, Pemasaran Affiliate, Pemasaran Internet, Perniagaan Internet, Ulasan Produk

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

2 Responses to “The Four Weeks To Freedom: Confidential Conversation (PERCUMA)”

Leave Comment

(required)

(required)