Tulis “Review” Dan Menang Tiket Ke Seminar Pakar Bisnes Internet II (Berharga RM199)

Bagaimana Untuk Hadir Ke Seminar Pakar Bisnes Internet II Yang Berharga RM199 Secara PERCUMA?

Mudah sahaja… anda cuma perlu menulis review tentang Seminar Pakar Bisnes Internet II dan anda berpeluang memenangi 1 di antara 3 tiket seminar yang diberikan kepada pemenang.


Seminar Pakar Bisnes Internet II

Bermula pada hari ini, saya membuka peluang untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menulis review atau ulasan terbaik tentang Seminar Pakar Bisnes Internet. Kemudian, saya akan pilih 3 penulis review terbaik untuk diberikan tiket ke Seminar Pakar Bisnes Internet II yang akan berlangsung di Corus Hotel, KL pada 12 & 13 November ini.

Di dalam seminar ini, saya dedahkan 5 model bisnes internet yang telah memberikan pendapatan yang lumayan kepada saya. Ini pastinya seminar yang menarik kerana saya bercakap tentang pengalaman yang telah terbukti berkesan dan anda sendiri pun ingin mengetahuinya, bukan?

Syaratnya:

Anda perlu lakukan perkara berikut:

1) Perlu menulis review tentang Seminar Pakar Bisnes Internet II di blog , FB Notes atau sebarang lamana web yang membenarkan anda menulis review. Anda dibenarkan untuk menulis lebih daripada 1 review dengan sedikit olahan tambahan atau mengikut sebarang citarasa anda di tempat berlainan ini. Setiap review adalah seperti setiap penyertaan yang melayakkan anda untuk diadili secara berlainan.

2) Mesti ada minimum 2 “live” link ke http://www.PakarBisnesInternet.com/seminar.html (anda boleh juga meletakkan link affiliate Seminar Pakar Bisnes Internet anda sebagai ganti bagi membantu anda menghasilkan jualan affiliate pada masa yang sama). Untuk sertai program affiliate, rujukĀ http://pakarbisnesinternet.com/seminar-aff.html

3) Gunakan “FB Comment” di http://www.PakarBisnesInternet.com/seminar.html untuk beritahu rakan anda tentang Seminar Pakar Bisnes Internet II (ayat promosi adalah pilihan anda).

4) Letakkan 1 “live” link tentang kempen tiket percuma ini. Ayat yang perlu anda letak di dalam blog, FB Notes dan laman web anda bagi mempromosikan kempen ini ialah

Lawati http://rahsia.bisnesdigital.com/?p=769 untuk peluang mendapat tiket PERCUMA ke Seminar Pakar Bisnes Internet II

5) Tinggalkan komen di akhir post ini untuk beritahu link review di blog, FB Notes atau laman web anda untuk semakan pihak saya.

Pemenang akan diadili berdasarkan kreativiti penulisan dan sebarang keputusan adalah muktamad.

Sebagai saranan, anda boleh menggunakan video testimoni, ayat-ayat di dalam surat jualan, maklumat tentang penceramah (saya & Patric), kandungan seminar, pengalaman anda menyertai seminar saya dan sebagainya untuk membantu anda menghasilkan review yang terbaik. Sekiranya ada sebarang soalan, anda juga boleh bertanya melalui ruangan komen di blog ini.

Akhir sekali, all the best kepada semua peserta! šŸ™‚

terima kasih,

Zamri

 

Artikel, Pemasaran Affiliate, Pemasaran Internet, percuma, Perniagaan Internet, Seminar Perniagaan Internet, tawaran, Ulasan Produk, usahawan

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Leave Comment

(required)

(required)