Ulasan E-Book “Rahsia Zango”

Semalam, saudara Samsul Zamzuri Abu Bakar atau lebih dikenali ramai dengan panggilan Alang menghadiahkan saya ebook terbaru beliau yang bertajuk “Rahsia Zango“.

Bila terbaca sahaja perkataan Zango Cash, saya tak dapat bayangkan bagaimana orang biasa seperti anda dan saya dapat menjana pendapatan mudah daripada program ini. Percaya atau tidak? Alang sudahpun menjana sebanyak USD$50 setiap hari dengan cara yang dinyatakan di dalam ebook Rahsia Zango ini.

Yang lebih menarik lagi, Alang cuma baru bermula dengan Zango Cash pada pertengahan bulan Jun dan hasilnya sudah pasti memberansangkan (dan pantas).

Pada mulanya, saya ingatkan Zango Cash adalah perkhidmatan meletakkan fail di laman web pihak ketiga seperti Rapidshare atau Megashare. Rupa-rupanya tekaan saya meleset sama sekali kerana Zango Cash bukanlah perkhidmatan menyimpan fail di server mereka (maklumat lanjut ada di dalam ebook Rahsia Zango). Ini membuatkan saya lebih tertarik untuk membaca ebook ini.

Helaian demi helaian saya belek dan akhirnya saya pasti ebook Rahsia Zango yang cuma 17 mukasurat ini boleh dipraktikkan oleh mereka yang ingin menjana pendapatan melalui internet dengan jalan yang ringkas dan “straight to the point”. (nota* jangan terkeliru kerana ebook yang kurang helaian mukasuratnya kadang-kadang lebih bernilai daripada ebook yang mempunyai 1000 mukasurat – ebook ini adalah contoh tersebut).

Mungkin ada banyak cara lain yang boleh dicuba untuk menjana pendapatan menggunakan Zango Cash tetapi Alang memberi fokus kepada pemasaran video untuk memantapkan lagi pendapatan dan trafik ke laman web yang ingin anda promosikan.

Lihat sendiri kandungan ebook Rahsia Zango ini:

page 2 …………………………… Pengenalan
page 3 …………………………… Membina Laman Web Untuk ZangoCash
page 10 ………………………….. Mempromosi Laman Web
page 11 ………………………….. Memohon Akaun ZangoCash
page 13 ………………………….. Tips-Tips Mengoptimakan ZangoCash di Laman Web Anda
page 17 ………………………….. Penutup

Bukan setakat itu sahaja, Alang juga menyediakan perkhidmatan pemasangan laman web yang sesuai untuk program sebegini supaya ianya memudahkan lagi kerja anda yang cuma perlu mempromosikan laman web fokus untuk Zango Cash ini.

Forum perbincangan juga disediakan kepada pembeli untuk berinteraksi dan berbincang tentang bagaimana menghasilkan pendapatan melalui Zango Cash ini. Jika ada masalah dengan kandungan ebook Rahsia Zango ini, Alang sudi menjawabnya di forum tersebut. Di samping itu, program affiliate juga dibuka kepada pembeli sahaja. Sekiranya anda menjadi pembeli pada hari ini, peluang untuk mempromosikan ebook Rahsia Zango masih luas kerana ebook ini baru sahaja dilancarkan.

Akhir sekali, inilah sebuah ebook yang boleh saya katakan “kecil berbisa” dan saya rasa menepati citarasa saya sebagai orang lama di dalam bidang ini.

KLIK DI SINI
Untuk Dapatkan
ebook Rahsia Zango!

Pemasaran Affiliate, Pemasaran Internet, Perniagaan Internet, Ulasan Produk

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

Comments

10 Responses to “Ulasan E-Book “Rahsia Zango””

Leave Comment

(required)

(required)